Aanmelden

Weer eens wat anders op de zaterdag!

Ben jij tussen de 6 en 11 jaar oud en wil je iets leuks doen op de zaterdagochtend? Kom dan eens kijken bij de Taizé! Op de zaterdagochtend komen de Bevers en de Welpen tussen 10:00 en 11:30 bij elkaar bij ons op het clubhuis om elke week andere leuke en stoere activiteiten te doen. De ene keer is het lekker ravotten in het park, dan een speurtocht en weer een andere keer gaan we met touw en knopen aan de slag.

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en wil je op je op vrijdagavond eens wat anders doen? Dan kan je je ook aanmelden om eens te komen kijken. De Scouts (tot 15 jaar) zijn elke vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 aanwezig op het clubhuis en de Explorers (15 tot 18 jaar) zijn er elke vrijdagavond van 19:30 tot 21:30.

Misschien is je eigen sportclub nu nog dicht of ben je gewoon nieuwsgierig, tot aan de zomervakantie ben je  iedere zaterdag welkom bij onze Scoutinggroep!

Laat je het weten als het je leuk lijkt om een keer te komen kijken? Dit kan je doen via het onderstaande formulier of mail direct met een van de leiding.

naam:          
naam kind: 
leeftijd:        
speltak:        
E-mail:          
telnummer: