JOTI challenge 2023 – Hacking dots

Groepsgrootte: alleen of in zelf gemaakte groepjes. Je moet natuurlijk wel weten om welke QR code het gaat. Het spel is te vinden op https://jotihack.com/.

De JOTI Challenge is een uitdaging voor degenen die van een uitdagende technische/online speurtocht houden. Er zijn verschillende puzzels achter elkaar uitgezet welke steeds moeilijker worden, maar met een beetje goed zoekwerk is alles wel te halen. Deze is bedoeld voor technisch geinteresseerde explorers, roverscouts en plusscouts. In principe is alles op te lossen door of technische kennis te hebben of goede skills op een zoekmachine.

Er zijn in totaal 10 verschillende opdrachten die je moet doorlopen op bij het einde te komen. Daar zie je een geheime code welke je moet opsturen naar info@jota-joti.scouting.nl , samen met jouw naam en de naam van jouw scoutinggroep. Deze komen dan gegarandeerd in de Hall of Fame op deze website welke gevuld wordt gedurende de JOTA-JOTI in 2023. Hier mag iedereen aan meedoen die wil.

Onder de eersten per leeftijdsgroep word een speciale badge verdeeld. Om hiervoor in aanmerking te komen moet jouw groep ingeschreven staan voor de JOTI, en moet je bij het insturen van je resultaat ook een adres meesturen zodat we deze jouw kant op kunnen laten komen!

De spellen zijn beschikbaar tussen 2023-10-20 10:00:00 en 2023-10-22 18:00:00.
Het uiterlijke inlevermoment is 2023-10-22 18:00:00

PS: Voor het adres kunnen jullie bij Sebas terecht. De brievenbus van het clubhuis is misschien niet de veiligste optie.