Sponsor ons

Sponsoren

Vanuit maatschappelijk oogpunt siert het u en uw bedrijf om een sponsorschap aan te gaan met onze vereniging. Hiermee laat u betrokkenheid zien bij de Schiedamse samenleving en met name onze jeugd die in Scouting hun vrijetijdsbesteding gevonden heeft.

U kunt het verschil maken en ons helpen onze uitdaging te verwezenlijken, de verbouwing en het onderhoud van ons clubhuis, een gedegen onderkomen waar kinderen veilig het spel van Scouting kunnen spelen. Sponsoren kan d.m.v. materialen/goederen, diensten of geldbedragen.

Wat krijgt u daarvoor terug?

De sponsoring zullen wij op permanent op onze website vermelden op deze pagina, samen met een eigen pagina waar uw eigen tekst over uw bedrijf of organisatie kunt laten plaatsen. Ook plaatsen wij het logo van uw bedrijf permanent op onze website. Ook de leden en de ouders laten we weten dat we door u gesponsord zijn in het Scouting magazine.

Hebben we uw interesse al gewekt?  U kunt een e-mail sturen naar stichtingsvoorzitter@taizegroep.nl. Dan kunnen wij bij uw bedrijf langs komen om onze gezamenlijke doelen te bespreken.

De volgende bedrijven zijn al onze helden!

Uijlenhoet Planning en advies