Bevers

Doing Doing Doing….
Hoi, stuiter jij met mij mee? Ik ben Stuiter en ben op weg naar Hotsitonia. Hier doe ik bijna iedere week samen met alle Bevers van scoutinggroep Taizé allemaal leuke activiteiten. Soms doen we een spelletje, een andere keer een knutsel of een leuke tocht buiten. Ben jij al (bijna) 5 jaar oud? Dan mag jij ook naar Hotsitonia komen!

Hotsitonia is een dorp waar alleen maar leuke mensen wonen. Zo kun je bijvoorbeeld bij Keet Kleur de raarste knutsels maken, niets is te gek. Rebbel houdt van dieren en vertelt daar graag alles over. Als Noa tijd heeft doet ze graag een rustig spelletje en bij Sterre kun je altijd terecht voor een leuke speurtocht. Stanley Stekker kan je alles vertellen over computers en Professor Plof laat graag wat proefjes zien.

Natuurlijk zijn deze mensen eigenlijk de leiders en leidsters van de Bevers bij scoutinggroep Taizé en hebben ze normaal een andere naam. Maar tijdens iedere opkomst staan ze klaar om samen met de Bevers en misschien wel jou iets leuks te gaan doen.

Naast de spelletjes, speurtochten en knutsels kun je in Hotsitonia nog veel meer doen. In Hotsitonia gebeuren namelijk ook hele bijzondere dingen. Zo gaan we soms een nachtje ‘logeren’ op het clubhuis of gaan we een dagje uit, bijvoorbeeld naar Balorig of De Speeldernis. Af en toe is er een thema opkomst en komen we allemaal verkleed als bijvoorbeeld indianen, koks of prinsessen en ridders. Ook hebben we ieder jaar een gezamenlijke kerstviering, vieren we Sinterklaas en soms ook een disco en… en … en nog veel meer.

Kom je kennismaken?
Jongens en meisjes tussen de 5 en 7 jaar noemen ze bij scouting Bevers. Kennismaken voordat je lid wordt is heel erg belangrijk, zo denken wij er tenminste over. Juist bij kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 jaar is het belangrijk om in een vertrouwde omgeving te zijn en het naar je zin te hebben. Kom daarom op zaterdagochtend tussen 10 en 12 uur een kijkje nemen.

Natuurlijk zie je het niet in een uurtje. Daarom zijn nieuwe Bevers eerst 4 opkomsten welkom om kennis te maken met scoutinggroep Taizé. Pas na de kennismakingsopkomsten beslist u samen met uw kind of hij/zij lid wil worden.

Voor verdere vragen kunt u altijd mailen naar bevers(at)taizegroep.nl.
Of even langskomen tijdens en/of voor de opkomst op zaterdagochtend tussen 10 en 12.