Verhuur

Het clubhuis van scoutinggroep Taizé is ook te huur!

  • Maximaal 25 personen
  • Aparte keuken, drie of vier loken tot uw beschikking
  • Voorzien van een aparte doucheruimte
  • Natte ruimte met dames- en herentoilet en een wasbak met koud en warm water
  • Alleen te huur voor scoutinggroepen
  • Het clubhuis is te huur buiten opkomsttijden van onze eigen groep, tijdens de zomervakanties en voornamelijk in het laatste weekend van de de overige vakanties van de regio midden.

Mooie ligging

Ons clubhuis ligt in een parkrijke en autovrije omgeving, het Prinses Beatrixpark. Ideaal voor speurtochten en andere spelen. In het park ligt een hele mooie speeltuin (‘Fort Drakesteijn’ genaamd), kinderboerderij ‘het Hoefblad’, een eethuis, een vlindertuin en zelfs een prachtig afgeschermd mini-natuurgebied met vleermuiskasten (De Heemtuin). Achter ons clubhuis ligt de Poldervaart. Leuk om vlotten te bouwen.

Op een ½ km ligt zwembad ‘Groenoord’ en op 1,5 km ligt Speelpolder Wijland.

Op ¾ km is RET tramhalte lijn 21 en 24 en op 1km is RET Metrohalte Nieuwland waar mee je naar Schiedam of Rotterdam centrum kan of richting Hoek van Holland Strand.

Waar vind ik de Taizé-groep?

In het Beatrixpark te Schiedam. Ons adres is: Schiedamseweg 115, 3121 JG in Schiedam. Volg vanaf de ingang van het park (Prinses Beatrixlaan 20) de witte bordjes met ‘Taizé-groep’. Deze kunnen soms wat hoog achter bladeren hangen!

Voor de moderne scouts onder ons: je kan ook met een GPS naar ons navigeren. Op de volgende site kan je voor verschillende navigatiesystemen (o.a. Tom Tom) een bestand downloaden. Wij zijn nummer 80 in de lijst bij de Landscouts.

Binnen

Leuk allemaal, maar hoe ziet het er binnen uit? Onderstaand een kleine impressie van de te huren lokalen.

Welpenlokaal

Hal

Keuken

Douche

Kabouterlokaal

Beverlokaal

Scoutslokaal

 

Plattegrond

 

Geinteresseerd?

Voor meer info of reserveringen kunt u mailen met onze verhuurder.